GRAFIT

ART URBÀ JOVE inicia el seu recorregut des del món del grafit. Des de fa diverses dècades l’art urbà, i sobretot el grafit com a forma artística d’expressió, s’ha convertit en part de la realitat de les nostres ciutats. Amb la finalitat d’oferir noves oportunitats, regular, gestionar i promocionar esta forma d’expressió artística i cultural en els nostres carrers, naix el projecte ART URBÀ JOVE – GRAFIT.

A continuació t’oferim informació sobre espais públics en què poder realitzar grafits, un cens d’artistes de grafit i notícies sobre ART URBÀ JOVE – GRAFIT:

GRAFIT – CASAL JOVE Paret exterior pati

ESPAIS GRAFIT

Son una sèrie d’espais públics habilitats perquè els/les joves artistes puguen realitzar grafits. Es divideixen en dos tipus:

– ESPAIS GRAFIT LLIURE

Poden ser utilitzats per qualsevol persona que desitge realitzar un grafit sense necessitat de sol·licitud prèvia.

+INFO ESPAIS GRAFIT LLIURE

– ESPAIS GRAFIT AMB RESERVA

Poden ser utilitzats per qualsevol persona jove, nascuda o resident en Castelló de la Plana amb edats compreses entre els 14 i 35 anys, que desitge realitzar un grafit, prèvia presentació de sol·licitud i després d’obtenció d’autorizació favorable.

+INFO ESPAIS GRAFIT AMB RESERVA

CENS D’ARTISTES

Des del projecte ART URBÀ JOVE es pretén augmentar la visibilitat dels/de les artistes joves, nascuts/des i/o residents en Castelló de la Plana amb edats compreses entre els 14 i 35 anys, i de les seues obres. Per aquest motiu, es posa a la seua disposició un directori on inscriure’s i publicar la seua informació professional i dades de contacte.

+ INFO Cens d'Artistes Joves - Grafit

– SOL·LICITUD ALTA/BAIXA

Si vols donar-te d’alta o de baixa en el directori d’artistes pots fer-ho a través dels següents enllaços:

Sol·licitud d'ALTA en el cens d'Artistes Joves - Grafit
Sol·licitud de BAIXA en el cens d'Artistes Joves - Grafit